• Rreth nesh

  Shih më shumë

  Lajme

  Shfaqja e 29-të e Kinës Yiu Ndërkombëtare e mallkuar (Standard)

  Yiu, Kinë - Ekspo e 29-të Ndërkombëtare Yiuu (Standard) dëshmitar performancën e jashtëzakonshme e meijes, siç tregoi prodhimet dhe zgjidhjet e saj novative. Ngjarja e mbajtur në Qendrën Ndërkombëtare të Eksplotit Yiu, paraqitte një atmosferë e zhytur me një shumicë të pjesëmarrësh dhe ekspozitorësh.

  2023-10-21 Shih më shumë

  2023 Ekspozita elektronike e Konsumit të Burimeve Botërore të Hong Kongut (Atëm)

  Në një kthesë emocionuese ngjarjeve, Meijes vodhi vëzhgimin në Shfaqjen e Ekspozitës elektronike të Konsumit të Burimeve Botërore të Hong Kongut 2023 në Azi Botë -Expo në Hong Kong, Kina. Ekspozita, e njohur për madhështinë dhe statusin e saj si një platformë për shpërthimet teknologjike, kishte dëshmitar të një pjesëmarrje masive të entuziastëve, të ekspertëve të industrisë dhe të konsumatorëve.

  2023-10-11 Shih më shumë

  Në procesin e karaokës, gjetëm se kur këndonim në kutinë e KTV, shpesh humbisnim përgjigjet e telefonit. Mikrofoni ekzistues i ktv pa tel,

  2021-11-12 Shih më shumë