Производи

Вести

29-тата Кина Јуу меѓународна ексо (стандардна)

Јуу, Кина - 29-тата меѓународна забава Јуу експото беше сведок на исклучителната изведба на Мејес, додека ги прикажуваше своите иновативни производи и решенија. Настанот, одржан во меѓународниот експо центар Јуу, Ја прикажуваше една опасна атмосфера со голем број присутни и изложувачи.


2023 Во Хонг Конг изложба на глобалната потрошувачка електроника (Автување)

Во возбудлив пресврт на настаните, Мејјес го украде означувањето на високо очекуваната изложба на глобалните ресурси во Хонг Конг 2023 одржана во Азијанството. Експо во Хонг Конг, Кина. Изложбата, позната по својата величествена и статусот како платформа за технолошки иновации. Беше сведок на огромен одѕив на ентузијасти, индустриски експерти и потрошувачи.


Во процесот на караоке, откривме дека, кога пеевме во кутијата КТВ, честопати пропуштавме да одговараме на телефонот. Постојниот безжичен микрофон,